International day mikkeli

Tänä vuonna Mikkelissä juhlitaan ’International Mikkeli Day’ -tapahtumaa 9.11.2023 klo 12-16. Tämä on jo yhdettätoista kertaa, kun me kokoontumme yhteen juhlistamaan monikulttuurisuutta kaupungissamme.

Erityisenä vieraanamme on tänä vuonna lahjakas taiteilija ja keittiömestari Kozeen Shiwan. Hän tulee puhumaan kansainvälisyyden tärkeydestä ja esittelemään meille hänen kuuluisan kuningasperunansa Stellan kauppakeskuksessa. Meillä on myös ilo nauttia erilaisista tanssi- ja musiikkiesityksistä, kuunnella puheenvuoroja kansainvälisyydestä ja ihailla kansallispukuja sekä kulttuuriasuja eri puolilta maailmaa.

Tämä tapahtuma on sydämen asia meille Mikkelissä. Sen toteuttavat yhteistyössä kaikki Mikkelin toisen ja korkea-asteen oppilaitokset, kaupunkimme Mikkelin kaupunki sekä Monikulttuurityö Mimosa ry. Kaikille avoin ja maksuton tapahtuma järjestetään kauppakeskus Stellassa, ja toivotamme kaikki tervetulleiksi juhlimaan kanssamme!

Minun mielestäni tämä ’International Mikkeli Day’ on tapahtuma, johon sinun kannattaa ehdottomasti osallistua. Se on paitsi mielenkiintoinen, myös opettavainen kokemus, joka avartaa näkemyksiämme. Ja kun tulet mukaan, muista nauttia hetkestä, oppia uutta ja ennen kaikkea – olla oma itsesi ja pitää hauskaa. Nähdään siellä!

Artikkelikuva DALL-E 3.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *