Äidit

Äidillä on tärkeä rooli perheessä. Hän opettaa rakkautta ja antaa rakkautta lapsilleen. Hän on esimerkki lapsilleen, ja totta kai myös isällä on tärkeä rooli perheessä. Heidän yhteistyönsä tekee perheestä onnistuneen.

Hän uhraa aina itseään lastensa vuoksi. Hän tekisi mitä tahansa lapsiensa vuoksi. Opiskelemme, teemme töitä ja olemme päivän päätteeksi usein uupuneita, mutta silti olemme iloisia, koska näemme lapsemme joka päivä – heillä menee hyvin ja he ovat iloisia.

Jokaisen pitäisi olla kiitollinen äidilleen, sillä maan päällä ainut täysin uskollinen ihminen on äiti. Ja jokainen tarvitsee äitiään, vaikka on kasvanut aikuiseksi ja perustanut oman perheensä.

Kiitos kaikille äideille, eikä isejäkään unohdeta!

-Hala (artikkelikuva tehty DALLE-3:lla)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *